×

Salgs og leveringsvilkår

Disse generelle salgs- og leveringsbetingelsene for RAMO El-Engros AS (heretter «Selger») gjelder dersom ikke annen avtale foreligger. 

RAMO EL-ENGROS følger kjøpsloven (jf Kjøpsloven §3) iht. 

Leveringsbetingelser:
Dersom annet ikke er avtalt, leverer vi fraktfritt på ordre over kr 5.000,-. Andre ordre belastes reel frakt.

Reklamasjon vedrørende feil og mangler skal skje straks og senest 7 dager etter varemottaket.

 

Tilbud
Tilbud er normalt gjeldende i 14 dager fra tilbudets dato, dersom noe annet ikke er avtalt.  

 

Priser
Alle priser er eks moms og miljøgebyr. Selger tar forbehold om rett til å regulere prisene uten varsel, dersom det oppstår endringer i innkjøpspriser, valutakurser, toll og avgifter eller lignende i tiden mellom bestilling og levering. Faste prisreguleringer er 01.01 og 01.07.

Alle ordrer vil bli belastet med 1,0% miljøavgift. Faktura sendes normalt ut når varene har forlatt vårt lager. Anmerkninger vedrørende fakturaen som ikke er gjort innen 14 dager etter fakturadato, godkjennes ikke.

 

Retur av varer
Retur av varer skjer kun etter avtale med oss. Dersom ikke annet er avtalt, og returfrakt skal betales av selger, skal varen(e) sendes med vår transportleverandør. Dette er en forutsetning for at varen(e) vil bli kreditert. Feilbestilte varer som returneres blir belastet med 20% av fakturasummen pluss frakt.

 

Forsinkelser
Selger har intet ansvar for forsinkelser som følge av streik, lockout, naturkatastrofer eller andre force majeure lignende forhold som ligger utenfor selgerens kontroll.

Kopirett © 2021 Ramo El-Engros AS. Nettstedet er utviklet av og driftes av Wican Gruppen.